Hva er nytt?

Etter gjøremålene for vår og sommer er fullført, er det høsten som står for tur. Jeg er klar! Det er egentlig ikke så veldig mye nytt, annet enn at jeg har ny hårfarge (haha, wow) og har kommet lenger på skriveprosjektene jeg nevnte i forrige post.

I tillegg gjør jeg litt andre ting innen film og tekst som jeg ikke tør å dele før jeg vet hvordan det går. Noen ganger havner jo prosjekter ned i skuffen igjen, og andre ganger går det supert!

Denne høsten skal jeg fokusere på noen artikler, men mest nettstudiene mine som jeg må komme «a jour» med. Her er det en del jobb å gjøre, men TENK så deilig å ta seg velfortjent  juleferie. Gleder meg til å lære masse nytt denne høsten, og til å bli ferdig med eksamener til jul.

Når jeg oppdaterer neste gang, er det spennende å se hva som faktisk gikk i boks av prosjekter, og hva planene for 2017 blir!

– Silje Reistad