OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Siden jeg tok meg bloggfri i går, tenkte jeg å ha to innlegg i dag. Så da er vi tidlig på’n! (Ikke at det er så tidlig da, men)

Tenk at i dag er det siste sommerdag? Imorgen er det faktisk høst. Jeg tar imot høsten med åpne armer, men holder meg i sommermodus i dag. Hvis været er fint utover dagen, tenkte jeg å sitte litt ute for å studere. Vi tok i alle fall frokosten ute i dag sammen med kattene, mens marsvina fikk tasse i gresset og spise så mye grønt de ville.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det hjemmekontor og litt besøk utover dagen. Også må jeg prøve å få gått 10 000 skritt også. Har klart det nesten hver dag de siste ukene, fordi jeg og kjæresten bruker appen «Fitbit», som motiverer veldig. Anbefales om du trenger et lite push for å komme deg ut døra, sånn som meg ;-p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du klar for høsten?

– SILJE ♥