MINE BESTE OG VERSTE SIDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk et spørsmål en gang om å lage et innlegg om mine beste sider. Og det er jo ganske gøy, men også litt kleint da. Rart å skulle gå i seg selv og si hva som er bra, på en måte. Så da tok jeg med verste sider også, så føler jeg meg ikke så innbilsk. Haha.

 

BESTE

 * Jeg bryr meg mye om andre, og lever meg veldig inn i andres glede og sorger. Prøver så godt jeg kan å være der for venner og familie, men det er jo ikke jeg den beste til å si om jeg faktisk gjør. Men hvis de har det bra, har jeg det bra. 

* Lett å glede. Jeg føler mye, hvis det gir mening. Som er på godt og vondt, men det skal jeg ta i neste punkt. Derfor tror jeg at jeg er lett å glede, jeg setter veldig pris på små ting. Det kan være hva som helst; at noen har med en liten overraskelse til meg, en spontan kinotur eller andre ting. Haha, tidenes dårlige eksempler, men dere skjønner.

* Kjeder meg aldri. Det ser jeg på som en bra egenskap, men vet ikke om det er det. Har alltid vært en rastløs person, og jeg kan finne på noe morsomt på de kjedeligste steder. 

* Jeg er hardtarbeidende, tør jeg å påstå. Uansett hvilken jobb jeg har hatt gjennom livet har jeg virkelig gjort alt for å gjøre jobben bra. Om det var å være utplassert på skolen i dyrebutikk, jobben som avisselger som 12-åring, eller da jeg jobbet i bakeriet på Meny. Det er ikke sikkert jeg var like flink på hjemmebane med å rydde rommet og sånt, men bortsett fra det da, hehehe…

* Jeg elsker å overraske andre, med gaver, en opplevelse, en middag eller noe annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


VERSTE

* .. Men jeg liker ikke å bli overrasket selv. Stort sett. Altså, det er supergøy med en liten gave eller en tur på kino, men jeg tenker på de litt større overraskelsene. Som surprise party, et overraskelsbesøk eller at hele vennegjengen går sammen om å overraske meg med et eller annet. Jeg freaker helt ut, og takler det bare ikke. Og det er jo teit siden jeg liker så godt å overraske andre selv!

* Jeg er en av de som ikke klarer å beregne tid. Men jeg er nok litt sensitiv på det, for jeg har jo ikke lyst til å være sånn! Uff. Derfor jobber jeg veldig med å planlegge dobbelt så lang tid på ting, eller tenke at noe begynner en halvtime før det faktisk begynner, for eksempel. Så… Jeg jobber med saken altså!

* Hissigpropp. Ja, her kommer det med å føle mye igjen. Jeg kan bli fort sint over ting, noe jeg tror Marius og foreldrene mine har fått merke mest. Men jeg er ikke langsint, og det kan gå over på bare noen minutter. Heldigvis!

* Jeg er alt for svak for sukker og søtsaker. Alltid vært! Jeg blir faktisk litt dårlig av sukker, men hvis noen setter kake, brus eller godteri på bordet, så KLARER jeg ikke å holde meg unna. Jeg må jo være sukker-narkoman eller noe? Det er helt håpløst. Tips tas imot med takk!

* God på å utsette! Jeg tar meg ofte vann over hodet med hvor mye jeg rekker på en dag, og da utsetter jeg de kjipe oppgavene.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var det jeg kom på denne gangen. Har vi noe til felles? :-p

– SILJE ♥ 

4 comments

  1. Så morsomt å lese! kjenner meg igjen i litt også. Blir fort hissig, heheh. Og som deg, er det nok foreldre og kjæreste som har merket det mest. Jeg utsetter også ting litt vel ofte.
    Ellers er jeg også lett å glede, og setter pris på selv de minste ting. Som om noen fremmede smiler til meg på gaten, kjæresten gir meg en klem helt uten videre, mamma kjøper en smoothie til meg, eller jeg får et kompliment av noen (:
    Jeg bryr meg mye om andre og, noe som både er bra og dårlig. Av og til bryr jeg meg for mye, og får det dårlig med meg selv om en nær venn har det dårlig. Samtidig kan jeg glemme å passe på meg selv fordi jeg bryr meg sånn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s