OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Tidligere har jeg skrevet på bloggen om leserne mine, og dette med kommentarer. At jeg elsker å få kommentarer, og at det er viktig for meg at dere liker innleggene og blir underholdt i hverdagen. Men i lang tid har jeg også skrevet på et innlegg i hodet, til den usynlige leseren. For selv om du kanskje ikke kommenterer, så betyr det mye at akkurat du klikker deg inn. 

Kanskje du kjenner meg fra før, eller kanskje jeg er ukjent for deg. Kanskje du leser bloggen min på bussen i farta, eller kanskje du scroller deg igjennom for å se hva kattene har drevet med siden sist. Uansett hva som får deg inn hit, om det så er for å le av at det faktisk finnes en blogg som heter Pusemamma, så setter jeg pris på deg. Eller kanskje du er en av de som forsvarer bloggverdenen eller bloggen min? Å få kommentarer på det man gjør er viktig og motiverende – men selvfølgelig er det også motiverende at jeg hver dag ser at mange klikker seg inn her. Og til dere vil jeg si.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

.. takk for at dere leser, skummer igjennom eller ser på bildene. Jeg jobber med flere ting om dagen som jeg håper, håper, håper kan bli til noe spennende. Som er verdt å vente på, håper jeg! Som nevnt tusen ganger så elsker jeg følelsen av å underholde andre, men jeg liker også å skrive, dele tanker og bilder. Det er vel litt terapi for meg, eller no. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Så, nok kliss klass. Men takk for at du leser, og at husk at jeg blir veldig glad for kommentarer eller ønsker om hva jeg kan skrive om. Men det er helt frivillig! 

KLEM SILJE ♥