OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Denne uka har jeg flyttet kontoret til Spania! Jeg og Marius besøker svigers som har leilighet her, og det er så koselig at vi fikk tatt turen. Vi ser på uka som 50 % ferie og 50 % jobb. For eksempel i dag startet vi dagen på stranda, så jobbet vi et par timer. Jeg sendte neste artikkel til Foreldre&Barn og begynte så vidt med den neste på planen som er for ShapeUp. Nå har vi gått en kveldstur (herregud det er 36 grader på kvelden…!!) og nå venter middagen. 

Jeg er jo glad i pent vær, strand og palmer, men at det skulle være rundt 40 grader her hver dag.. Det var jeg ikke helt forberedt på. Så jeg har prøvd å bli med denne spreke gjengen på turer, men jeg ender jo opp heseblesende foran vifta i leiligheten i flere timer etterpå.. Jeg og hodet mitt har litt problemer med varme, så jeg må nesten bare skylde på det. Kanskje jeg vokser det av meg, eller kanskje jeg bare må kjøpe meg en caps med innebygd vifte. Tuller ikke. Det må jo finnes her et sted? Da blir jeg fin da, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Måtte forresten kjøpe meg joggesko, da jeg ble ledd av første dagen i gladiator-sandalene mine. Første turen kom på 13 000 skritt, så jeg er veeldig glad jeg har skaffet meg joggesko nå. Har bare svart og hvitt i skohylla hjemme, så nå følte jeg for å piffe den opp litt. Elsker disse fargene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg kose meg med disse bra folka, og en deilig kyllingmiddag. Og si til meg selv at jeg sikkert kan droppe gåturen med dem resten av uka, jeg skal jo bli sprek når jeg kommer hjem.. Hehehe..

Ha en fin kveld♥♥

– SILJE