NYTT LEKETØY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

For litt siden fikk kjæresten seg en klokke for appen Fitbit, som teller skritt, kalorier og mye mer. Han har blitt så motivert av klokka, så jeg har også blitt litt nysgjerrig på den. Jeg bruker appen Fitbit til vanlig til å telle skritt og sette meg mål, men tenkte jeg skulle vente lenge med å få meg klokke. 

Men i går var vi på en elektronikkbutikk her i Spania, og Marius kjøpte denne til meg! Jeg sa at det må regne som hans julegave til meg, så jeg håper han lover det snart, han er nemlig ikke heelt overbevist ennå. Den kostet jo over 1000,- så det synes jeg er rett og rimelig ;-p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå blir det spennende å se om jeg blir motivert av den når jeg kommer hjem! Kan jo se for meg at jeg blir gira på å gå mer tur, har blitt så utrolig glad i frisk luft og det å komme hjem igjen etter en lang tur. ♥

Har du skritteller eller fitnessklokke? 

– SILJE 

6 comments

  1. Har ikke noe særlig med utstyr. Har skritteller på mobilen 🙂 Men kan jo være ganske lurt å ha ei klokke å følge med på 🙂 Fin gave hvertfall!

  2. Det var jo veldig snilt av han da ❤ Og fint å lese at du setter såpass pris på det at du mener det burde være julegave – det setter sikkert han også pris på, selv om han kanskje ikke vil innrømme det, haha 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s