OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

For litt siden fikk kjæresten seg en klokke for appen Fitbit, som teller skritt, kalorier og mye mer. Han har blitt så motivert av klokka, så jeg har også blitt litt nysgjerrig på den. Jeg bruker appen Fitbit til vanlig til å telle skritt og sette meg mål, men tenkte jeg skulle vente lenge med å få meg klokke. 

Men i går var vi på en elektronikkbutikk her i Spania, og Marius kjøpte denne til meg! Jeg sa at det må regne som hans julegave til meg, så jeg håper han lover det snart, han er nemlig ikke heelt overbevist ennå. Den kostet jo over 1000,- så det synes jeg er rett og rimelig ;-p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå blir det spennende å se om jeg blir motivert av den når jeg kommer hjem! Kan jo se for meg at jeg blir gira på å gå mer tur, har blitt så utrolig glad i frisk luft og det å komme hjem igjen etter en lang tur. ♥

Har du skritteller eller fitnessklokke? 

– SILJE