EN ETTERLENGTET GOD NYHET ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Imorgen er siste dag i Spania, og hjemreise til Norge. Har kost oss så mye her denne uka, men nå kaller hverdagen igjen. Det kommer til å bli spennende, for i går fikk jeg en god nyhet. Jeg sa til kjæresten for litt siden at det føles lenge siden jeg har hatt en «opptur» på den kreative fronten. Som «kunstner» som det så fint kalles, er man ofte avhengig av pengestøtte for å få gjennomført de fleste prosjekter, og jeg sender SÅ mange søknader hvert år – som jeg til nå bare har fått avslag på. 

UANSETT: Et av prosjektene jeg skriver på med en venninne har fått støtte! Dette er takket være en fantastisk person som skulle vurdere søknaden, og jeg er så takknemlig for at han valgte å hjelpe oss. Jeg kan ikke si så mye om prosjektet, mest fordi jeg ikke vet 100 % hvordan det vil bli ennå. Men det er et film/video-prosjekt som vi skal bruke pengene for og få spilt inn, og så må jeg bare se hvordan ballen ruller derfra. Deler på bloggen når det kan vises her, selvfølgelig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Nå skal vi avslutte fredagskvelden med middag og brettspill. Hva er dine planer for helgen?

– SILJE 

PS: Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her 🙂

4 comments

  1. Så deilig med en uke i syden, også er det alltid deilig å komme seg hjem igjen også. Fint å lese at du har fått muligheten til å jobbe med kreativiteten din! Kan se for meg at det er vanskelig når man hele tiden får avslag på søknadene ..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s