OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kjipt å reise fra sol og varme i går, men godt å komme hjem til pusene. Nå er Charlie, Sander og Max sammen på «ordentlig». Vi har jo hatt de i hver sin del av leiligheten og byttet på ca annenhver dag, men nå spiser de sammen og får gå hvor de vil. Charlie brummer litt på de andre to innimellom, men det blir mindre og mindre av det. Så jeg har en god følelse på at de skal bli venner etter hvert. Små skritt av gangen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I hele dag har jeg tenkt at det er mandag, fordi jeg har satt av dagen til både studier og artikkeljobbing. Nå trenger jeg en liten tur ut i frisk luft før jeg setter i gang med en skikkelig effektiv søndag. Det tar på å være pusemamma altså, for jeg blir så bekymra for at noen av dem skal mistrives. Men nå har jeg fått en god følelse på at pusene kommer til å bli venner, så jeg skal holde på den♥

Hva går din søndag til? 

– SILJE ♥

Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her 🙂