OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både i går og i dag har jeg hatt hjemmekontor hele dagen. Jeg ble nettopp ferdig nå, og kjenner at skjermen forsvinner litt foran meg her, haha. Det er så mye på planen for tida, og da går fort hele dagen foran Macen. Har heldigvis fått krysset ut mange punkter på Todo-lista nå, og de som ble igjen har jeg skjøvet over på morgendagen. Prøver å ikke ha dårlig samvittighet for det, det hjelper jo ikke akkurat.

Mens jeg står og skriver dette, driver Max og mjauer ved ca annenhver setning. Nå fant han ut at han vil ut en tur. Men jeg liker ikke å slippe han ut når det har blitt så mørkt, med mindre jeg har tid til å sitte der ute sammen med han og følge med. For etter jeg skriver dette, er jeg nemlig nødt til å gå en liten kveldstur. Jeg. Trenger. Luft! Er med i en skrittkonkurranse i Fitbit-appen, som varer hele uka. Jeg får ikke gått så mye i kveld, men i går gikk jeg 30 000 skritt, og det sier jeg meg veldig fornøyd med! Er mange som går både 30 000 og dobbelt så mye på én dag i disse konkurransene, men jeg er uansett fornøyd med at jeg kommer meg ut på tur. En stor forbedring bare det, hilsen sofagris92.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg og skrittelleren ut og gå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har det gått i hjemmelaget pizza de to siste dagene, min favoritt. I stad satt jeg forresten i sofaen med Max på den ene siden og Charlie på den andre, noe som er stort for pusemammaen – ettersom de bare har hatt to dager sammen. Ville ta bilde, men jeg nøt øyeblikket i stedet. #mindfulnes ✌️

Da de oppdaget hverandre «på nytt» etter de hadde sovet, ble det litt brumming igjen – så nå ga jeg dem litt pause på hver sin del av leiligheten. Det går bedre for hver dag, og det er jeg veldig glad for. En vakker dag ligger kanskje alle tre sammen i sofaen, og er venner? ♥

– SILJE