MINE BLOGGPLANER FREMOVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag, håper den har vært bra for deg så langt! Jeg har handlet inn for uka og prøvd å jobbe effektivt i dag, men sov sammen med alle tre kattene i natt, såå… Jeg fikk ikke så mye søvn for å si det sånn, hehhee.. Tenkte det kunne hjelpe dem å bli vant til å være rundt hverandre også om natten, men det betyr jo også at det kommer en ny katt opp i senga hver time. Jaja, sånn er pusemamma-livet! I dag kommer Marius hjem fra kurs, og da sover vi nok uten kattene tenker jeg. 

Når jeg har levert de neste studieoppgavene mine skal jeg lage litt mer innhold her på bloggen igjen. Tips, tanker og så videre  – og videoer! Har blitt så gira på å lage mer videoer, for eksempel av en vanlig dag her hjemme, videoer fra turer og 50 random fakta – det er alltid interessant å se hva man har til felles med andre. Kanskje jeg også tør å lage en sangvideo? 

Lista mi med ideer er lang, tenker å begynne med noen av innleggene denne uka. Så håper jeg du vil titte innom utover høsten også, gjerne med noe varmt i koppen og godt plassert under teppet! Selv om det fortsatt er sommer i været, så nærmer jo høstværet seg. Gleder du deg? Jeg kjenner meg klar, har tatt frem lua og vantene i allefall, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For spesielt interesserte så er status med de tre kattene at de fortsatt jobber med vennskapet. 😛  Men jeg innbiller jeg meg jo at det går bedre og bedre for hver dag, mindre brumming og hvesing. Problemet er at Sander er så leken, så jeg tror Charlie oppfatter det som at han er klar for kamp. Men har lest så mange artikler om akkurat dette, og det kan ta dager, uker, til og med måneder for katter å bli venner. Så jeg tror vi har et godt utgangspunkt her hjemme altså! 

Håper du har en fin tirsdagskveld, jeg vil gjerne vite hva dere driver med i kveld? Jeg har kjøpt inn en vin og litt god mat til kjæresten kommer hjem, og gleder meg til sofakos.

– SILJE ♥

PS: Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her 🙂

6 comments

  1. Så mye godt! og høres ut som fine innleggs planer du har altså. Gleder meg til video´er, tips, og sånt. Sangvideo hadde hvertfall vært gøy 😀
    I kveld gjør jeg ikke så mye. Var en tur i sentrum med mamma i sted, og bare snakket og drakk noe godt på Starbucks ^^
    Kos deg med kjæresten ❤

  2. Så gøy! Blir spennende å følge med videre 🙂 Håper du tør å prøve deg på en sangvideo, det hadde vært veldig morro 😀 Får håpe pusene blir bestiser! Kos deg masse i kveld, skal bare kose meg hjemme med kjæresten jeg også 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s