1. Handle, med min egen lønn. Jeg elsker følelsen av å trekke kortet når jeg vet at jeg har fått penger for en jobb. Helt siden jeg begynte å jobbe som 12-åring har det vært noe som alltid gjør meg litt stolt.

2. Jobbe. Mestringfølelse er så viktig, og derfor er jeg skikkelig workaholic. Jeg elsker å lære, jobbe, utvikle meg og bli litt klokere for hver dag.

3. Når alle tre kattene sover etter en aktiv dag. Da snakker vi ro i sjela altså.

4. Sitte med bena i vannet, enten bassengvann eller sjøen. Gjerne med en god bok!

5. Sunn livsstil – når man først klarer det, er det jo så deilig! Mindre plager og man føler seg så mye bedre.

6. Finne en ny sang. Det er sikkert flere som finner et par låter man blir totalt forelsket i, og så spiller man dem i hjel? Da er det så deilig å finne en helt fersk låt igjen.

7. Tid med folk jeg er glad i. Middag, reiser, gåturer, kino, flimkvelder, spillkvelder. Det er så koselig, og viktig!

8. Å skrive. Når fingrene bare løper over tastaturet uten at man nesten trenger å tenke. Elsker det ♥

9. Morgenstund, våkne til en ny dag. Det er lenge siden jeg grudde meg til en ny dag, eller til å dra på jobb. Trikset er å jobbe med noe man elsker, uten tvil!

10. Nå målene mine. Apropos mestringfølelse igjen, denne følelsen slår det meste! Spesielt når man klarer de litt «større» målene.

11. Oppmuntring fra andre. Når andre tar seg tid til å fortelle deg at noe ved deg er bra, en idé du har eller noe du har gjort. Sånne folk♥

12. Spille i film. Jeg savner å være skuespiller, og heldigvis blir det mer av det fremover! Det er så sykt gøy å spille nye roller, bli kjent med dem og fortelle historien deres. Sukk, gleder meg såå til å gjøre det igjen.

13. Lang gåtur. Har blitt en sucker for frisk luft, spesielt i skog og fjell. Det er jo helt fantastisk å komme hjem igjen etter en lang tur, eller når man tar seg en pause underveis med en Kvikklunsj. #LYKKE

14. Å avslutte en god bok. Er kanskje noe som burde gjøre meg trist, men jeg elsker følelsen når man lukker permen etter siste side. Man blir sittende å tenke, blir kanskje inspirert og tankefull. Også er det en digg følelse å ha fullført en ny bok!

15. Gladnytt i mediene. Dere vet når VG eller en annen avis skriver om katten Ragnar (random navn) som kommer hjem etter 10 år, eller om et eldre ektepar som har vært sammen i mange år? Slike saker som nettrollene kaster seg over og skriver «Det er krig i verden, dette er ikke viktige nyheter«. Bare dropp det, sånne nyheter er GULL når det skjer så mye annet fælt i verden. Derfor er det viktig!

16. Når maten kommer på restaurant. Fikk en følelse av at jeg har skrevet om dette før, er jo matmoms delux…. Men det er jo ekte glede å se servitøren komme med maten! Når han går rett forbi derimot….

17. Kjøpe gaver til andre. Jeg gleder meg til jul!! Hadde jeg bare vært rik så jeg kunne kjøpe alt jeg ville til venner og familie. Kanskje en dag?

18. Pakke ut på hotellrom. Når man «flytter» inn på et hotellrom for en natt eller en uke, pakker ut og lager liksom et lite «hjem». Jeg gjør i alle fall alltid det, liker å få følelsen av at jeg bor der med én gang, haha.

19. Fullt kjøleskap. Er man matmoms, så er man matmoms. Er jo så kjedelig når det ikke er noe å finne i kjøleskapet, så denne setter jeg ekstra stor pris på!

20. Å være forelsket. Derfor kan jeg med hånden på hjertet si at jeg de siste 8 årene har hatt det veldig bra. #harverdensbestekjæreste osv

Hva gjør deg glad? ♥

– SILJE