Hei til dere fra senga, på en lørdag.. Her har dagen blitt ganske annerledes enn jeg hadde planlagt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I går var jeg i Oslo på en kveldstur for å feire Tina sin YouTube-kanal «UpCloseTV» som hun har med venninnen sin. De er så tøffe og flinke! Glad jeg tok turen, fikk hilst på mange koselige mennesker, catchet opp med bra folk og sett Tina fremføre sin nye singel. Dere må sjekke ut «Mondelia» på Spotify og følge med der fremover 🙂

Da jeg våknet i dag var jeg derimot ikke helt i form, har hatt vondt i magen og er tett i halsen. Og jeg som skulle ha så sosial og koselig dag! Klokka 13:00 skulle jeg i bursdag til en venninne, 17:00 på middag med Marius og et vennepar, og senere i kveld er egentlig planen å bli med kusina mi ut. Bursdagen måtte jeg droppe, selv om jeg hadde så lyst til å feire fine Janniche! Hun fristet jo både med bobler og sin fantastiske bakst, så det var skikkelig nedtur å bli i sengen i stedet for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Men! Det er håp i sikte, haha. I stedet for å spise ute, ble middagen flyttet hit til leiligheten hvor vi skal ta en pizza nå. Så nå håper jeg at jeg blir bedre utover kvelden, får bare se. Håper du har hatt en litt bedre lørdag formiddag enn meg? 

– SILJE ♥