Noe av det morsomste med å ha blogg er alle bildene, tekstene og tankene man en gang hadde, som en dagbok. Innimellom er det så gøy å sjekke hva man gjorde for et år siden. Så i dag måtte jeg kikke litt i arkivet, og fant bilder fra september 2015! Slik var starten på høsten i fjor:


♥ Jobbet mye med bloggen. Daglige innlegg og mange kreative innlegg som jeg husker tok mye tid!
 


♥ Jeg hadde akkurat kommet hjem fra Hellas, og mimret tilbake.


♥ Hadde nettopp farget håret brunt!


♥ Hadde en stor sak i Kamille Puls fra Balituren tidligere det året!


♥ Dro til Lofoten på jobbtur (savner det!) og sov på Gardermoen. Litt for å teste hvordan det var, og litt for å lage et nytt blogginnlegg. Haha. Les innlegget om opplevelsen HER..


♥ Koste meg i vakre Lofoten. Jeg skal tilbake! Lofotsommer 2017 ass.


♥ Vi fikk et nytt familiemedlem! Lille, skjønne Sander fra sørlandet. 


♥ Fikk plutselig en pakke med denne boka, hvor Atle Antonsen og Johan Golden hadde plukket ut min sak, haha. Det var så morsomt, elsker den boka der. (Ny hylle på Prix heter den)


♥ Max og Sander ble til slutt gode venner. (De ble det ganske raskt, i følge Sander..)

Det var noen av bildene fra september-arkivet! Morsomt å mimre litt tilbake. Leste også at fjorårets høst startet skikkelig stormfullt med flom og uvær. Ganske kontrast til årets september, som virker som en forlengelse av sommeren. Husker også at jeg hadde en skikkelig bloggeglede, var full av ideer. Det har jeg jo fortsatt, men det har blitt mye jobb og studier i tillegg. Så nå skal jeg prøve å bli flinkere til å prioritere tid til bloggen, så det blir like gøy å se tilbake på arkivet neste år! 

Kanskje det er noen som har fulgt bloggen min siden den gang? I så fall, takk for at du fortsatt er innom. Hvert klikk betyr masse for meg 🙂

– SILJE ♥

Pst: Et av mine mest leste innlegg denne måneden i fjor, var dette HER om min dramatiske dag.. Haha, sånn kan det gå.