VIDEO: 50 ekstremt random fakta

Her om dagen spilte jeg inn en video, med 50 random fakta om meg. Dette må virkelig være den mest random videoen jeg har laget til nå, herlighet så mye RART jeg forteller dere om meg. Blir jo flau, men whatever. Gøy å lage video, og mer skal det bli – så jeg får bare vende meg til det!

Hint: Kattene er innom, jeg viser bilder fra emo-perioden min *kremt*, og forteller hvorfor det å fjerne mandlene var det verste jeg har opplevd. 

  
Husk å ta på best mulig kvalitet 🙂

Hva synes du om videoen? 

– SILJE ♥

15 comments

  1. Morsomt at kattene blir kranglete og bråkete akkurat nå du filmer da x)
    Er veldig liste person jeg og, hehe.
    Rart at du får det samme støtet i blant nå og da ;o
    Og er heller ikke en person som kunne kjøpt en veske til 10 tusen, huff.

  2. Det er kanskje et rart spørsmål, men: har du tips til hvordan man ikke skal forsove seg? Hender jeg ikke hører alarmen, og det er helt forferdelig. Gjerne noe annet enn å skru på høyere alarm, legge seg tidlig osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s