OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, jeg kjenner det er godt å skrive innlegg her igjen! Hele helgen ble hektisk med innspilling av det lille film/serie-prosjektet til meg og en venninne. Fotografen flyttet inn hos oss i helgen, og vi har spilt inn hver dag på forskjellige locations, fra morgen til kveld. Nå er jeg sliten! Vi har hatt det supergøy, og nå skal jeg klippe det sammen de neste dagene. Holder dere oppdatert om hvor det vil vises etter hvert, i mellomtiden har jeg lagt ut en liten sniktitt på Insta. Meg som en av karakterene, sjekk gjerne ut på Instagram: @siljereistad, hihi ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært hos frisøren og «heist» opp extensionet. Selv om jeg var hjemme og ble ringt opp av frisøren, og jeg bare: «Åååå det var i dag!»  Jaja, sånt som skjer når man har hatt hodet fullt av innspillingstanker.. Nå blir det klipping av materialet resten av kvelden, og egentlig resten av uka – sammen med studier mellom slagene. Og tusen takk for god respons på min siste video, forresten! ♥ Gleder meg til å lage neste 🙂

Hva er dine planer for kvelden?

– SILJE ♥

Følg gjerne bloggen på Facebook!