God fredag! Nå skal jeg fortelle dere noe som er skikkelig irriterende; å ta med kamera på tur til Trondheim, ta bilder til bloggen, sette seg ned for å legge de over, og akkurat i det innlastingen skal begynne, sier kamera at det er tomt for strøm. WHAT? Jeg var helt sikker på at jeg hadde med et fulladet batteri på tur, og lot laderen ligge igjen hjemme. Hadde jo tenkt til å ta masse bra bilder i helgen, men ser ut til at jeg må holde meg til iPhonen gitt. Jaja. 

Derfor tenkte jeg å ta en kikk på bildene jeg har på iPhonen, og lage et innlegg over snaps og bilder som jeg i utgangspunktet aldri hadde tenkt til å legge ut på bloggen. Er det gøy? Er det kjipt? Ikke vet jeg, men sånn ble det i dag gitt!

Processed with VSCO with a5 preset
Mine to sider… Vet ikke hva mer jeg skal si, haha. Han jeg spiller på høyresiden er en del av det filmprosjektet vi lagde i helgen, forresten! Gleder meg til å vise 🙂
 


Jepp.. Snart blir soverommet vårt fornyet dere! Skulle gjerne sagt at jeg tulla, men gjør ikke det. Hehehhe


Hver gang noen spør hvorfor jeg ville ha tre katter..


Marius og jeg laget et bilde som heter; «Når kjæresten snikleser meldingene dine..» Hihi


Hver måned skriver jeg på Høyskolen Kristiania sin blogg, og dette innlegget fikk litt mer oppmerksomhet. Gøy!


Når jeg heiser extensionet, må det tas av og mitt vanlig hår skal vaskes. Var så uvant! 


Beste filteret! (Etter det andre katte-filteret selvfølgelig..)

Jepp.. Sånn ble det i dag. Får bruke mobilen til å ta litt bedre bilder i helgen, så skal det vel bli OK blogginnlegg likevel! 

– SILJE ♥