LANGT VEKK FOR INSPIRASJON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag pakket vi skrivesaker, Mac og notater og reiste på skrivetur. Det kjenner jeg blir veldig godt akkurat nå! Når man jobber frilans er hverdagen uforutsigbar, som jeg har skrevet om før. Det er oppturer og nedturer, og man har ikke helt kontroll på noen av dem. Det er jo denne hverdagen jeg liker, men det betyr ikke at det er godt å koble litt av, reise vekk og fokusere på noe annet for en liten stund. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et skriveprosjekt som jeg elsker å skrive på, og det er hva jeg skal dedikere disse tre dagene til. Lese, skrive, koble av. Det skal bli bra! 

Flere som blir inspirert av å reise litt vekk? 

– SILJE 

8 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s