OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne høsten har jeg flere saker som kommer i ShapeUp, blant annet en som er på trykk nå! Dette bladet kom ut på mandag, med flinke Julie Bergan på forsiden – og masse spennende artikler og fristende oppskrifter. Som det alltid er i ShapeUp, etter min mening 🙂 
 

Jeg ville skrive en sak om hvordan man går 10 000 skritt hver dag, siden jeg har fått mange spørsmål om det. Det er noe jeg begynte å gjøre hver dag for ca et halvt år siden eller noe, og jeg elsker å ha flere gåturer som en del av hverdagen. Man føler seg sprekere, får frisk luft og mer energi. Så hvis du som meg har lyst til å gå mer, bør du lese denne! Dyktige Jeanette Roede er ekspertkilde, og jeg lister opp tips til hva man kan gjøre for å gå mer. Noen tips og triks som har funket for meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Går du mye i hverdagen? 
 

– SILJE