OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny mandag, ny uke! Selv har jeg tatt meg en litt ufrivillig bloggpause noen dager. Forrige uke gikk i ett, men var veldig bra! Nesten en ukes skrivetur, tid med venner, bursdag og jobb. Har vært i en liten modus hvor jeg har trengt å tenke på hva som skjer fremover, hvilke prosjekter man vil satse på, hvordan jeg vil prioritere dagene – og mye forskjellig sånt. Om det gir mening! 

 

Noen ganger trenger man vel bare litt tid til å tenke, så man kan holde seg fokusert videre. Jeg har en del studier å jobbe med denne uka, og kommer til å titte innom her på bloggen hver dag. Så veldig gøy om du vil følge med! Har planlagt en del innlegg, i tillegg til «normale» hverdagsinnlegg som bare blir til når man skriver. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må blant annet lese ut hele denne boka her, som er en del av neste oppgave. Bare å sette i gang!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– SILJE ♥

 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = «https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1»;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, «script», «bloglovin-sdk»))