OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå synes jeg det er en stund siden alle tre pusene har fått sagt hei på bloggen! Charlie (øverst) er jo nyest i flokken, og har vært hos oss siden slutten av august. Han er ekte broren til Max, men kommer foreløpig best overens med Sander (bildet under). Tror nok det er fordi Sander er såpass frempå som han er, han går liksom bare rett bort uten å nøle.

 

Jeg kan finne alle tre sovende på badet, eller på stua bare noen centimeter fra hverandre. Men det hender også at det er litt hvesing i ny og ne, selv om det blir mindre og mindre av det. Nå håper jeg bare og få dratt på en liten tur med alle tre. Det hjalp så veldig da Max og Sander ble kjent, som om de knyttet enda tettere bånd da de var på et ukjent sted sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hverdagen med disse tre er bare superkos! Det var jo aldri planlagt å ha tre katter, og det hadde nok aldri skjedd om ikke det var for at nettopp Charlie skulle ha et nytt hjem. Den ekte broren til Max, når vi visste at Max er så god som han er? Vi kunne jo ikke la være, og de skaper så mye moro her hjemme. Jeg står fast ved det jeg alltid har sagt, at etter vi fikk katter har vi ikke trengt TV-kanaler. Det er nok underholdning i denne gjengen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

– SILJE ♥

Følg oss på Facebook ved å klikke her!