LOV MED JULESTEMNING I OKTOBER?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 

Da jeg lagde meg frokost i dag tidlig, tente lys og satte meg i sofaen, kikket på pusene som lekte sammen… Så begynte jeg å kjenne skikkelig på den følelsen jeg har når jula er her. Jeg gleder meg til desember-morgener, til å tenne lys og vente på sola som står opp. Til å tenne adventslys, ha adventskalender og julepynt i kriker og kroker. 

Er kanskje ikke helt lov å kjenne på julestemning i oktober, men jeg begynner i alle fall å glede meg! Vi er jo snart halvveis i oktober allerede, så kommer november og så er plutselig desember her. Morgenstunder er noe helt spesielt, og i desember er det ekstra kos! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Gleder du deg til desember? 

– SILJE ♥

4 comments

  1. Hjertet mitt smelter så innmari av de kattene dine ❤ Og joda, julefølelsen er lov å føle på. kan butikken ta inn julebrus, kan vi søren meg føle på den gode følelsen 😀 haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s