OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
 

Da jeg lagde meg frokost i dag tidlig, tente lys og satte meg i sofaen, kikket på pusene som lekte sammen… Så begynte jeg å kjenne skikkelig på den følelsen jeg har når jula er her. Jeg gleder meg til desember-morgener, til å tenne lys og vente på sola som står opp. Til å tenne adventslys, ha adventskalender og julepynt i kriker og kroker. 

Er kanskje ikke helt lov å kjenne på julestemning i oktober, men jeg begynner i alle fall å glede meg! Vi er jo snart halvveis i oktober allerede, så kommer november og så er plutselig desember her. Morgenstunder er noe helt spesielt, og i desember er det ekstra kos! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Gleder du deg til desember? 

– SILJE ♥