OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag hentet jeg disse to i postkassa, helt nye utgaver av Stella og Det Nye. I tillegg til disse to abonnerer jeg på ShapeUp og Foreldre&Barn, og jeg elsker å hente bladene i postkassa! Da tar jeg de med meg inn og blar litt, før jeg legger de på «magasin-bordet» hvor jeg alltid håper og få lest ut bladene senere. 

Men når jeg har spurt folk i det siste hvilke magasiner de leser, så er det ofte «ingen». De blar litt på venterommet hos legen, eller kjøper med seg noe tilfeldig på vei til Sydenferie. Det er jo ingen hemmelighet at magasinbransjen har en tøff tid fremfor seg, og at stadig færre kjøper magasiner. (Gjelder ikke alle for alle blader selvfølgelig, men mange!) Det har bare vært så rart å merke det selv, blant mine egne venner. Før husker jeg vi alltid kikket i magasinene mag, 4U, Cosmopolitan – som alle har blitt lagt ned. Vi lo av artikler, spørsmål og svar, og så på bilder av kjendiser. Er det ikke sånn lenger? Folk dropper kanskje å lese magasiner fordi de finner mye på nett?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det i alle fall er veldig spennende å følge magasinbransjen om dagen. Det hadde jo aldri gått rundt om ingen leste magasinene, så det er klart at mange kjøper, abonnerer og leser norske blader. Men likevel merker jeg en veldig stor forskjell blant min egen krets, og det er jo litt interessant hvordan det hele utvikler seg. Lurer veldig på hvordan det står til med magasinbransjen om 10 år, for eksempel!

Hva med deg – leser du magasiner? 

– SILJE ♥