OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har flere ganger startet på blogginnlegg i det siste, hvor jeg ofte havner i litt mørkere temaer. Kanskje det har noe med høsten å gjøre? Plutselig har været snudd, det regner og er mørkt tidlig. Men oppå det så er det andre utfordringer også. Tankemønsteret er heller ikke helt på min side, noen kjenner kanskje igjen det? Man henger seg bare oppi alt man ikke klarer, alt det negative. 

Det å være frilanser er også tøft om dagen, men alt jeg kan gjøre er å jobbe videre. For når jeg kjenner at jeg er på vei ned i kjelleren, så er det ikke noe alternativ å fortsette ned. Jeg må bestemme meg. Snu, gå opp igjen. Uansett hvor lang tid det tar å komme seg til toppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det virker kanskje som jeg snakker veldig i koder nå, men greia er at jeg ikke bare har én ting å sette fingeren på som er tøft om dagen. Det har hopet seg opp, og er ganske mye som ikke går helt min vei. Da er det godt å dele det med dere. Spesielt for å vise at vi er flere som har vanskelige dager. Der man ligger på senga og stirrer i taket, lurer på hvordan man skal komme seg opp igjen. Men, alt begynner med et lite steg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det føles lenge siden jeg har vært personlig på bloggen. For det meste har jeg skrevet om studier, kattene og jobb – så dette var godt å få ut. Selv om det kanskje ikke ga mening i det hele tatt, haha. I kveld skal jeg jobbe litt med tankene, og legge planer for morgendagen. Jeg skal våkne med en ny innstilling imorgen, jobbe hardt og se fremover. Noe annet nekter jeg!

– SILJE ♥