OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, det var godt å dele litt tanker i går. Selv om det sikkert ikke ga helt mening, skjønte jeg da jeg leste over selv i dag… Rent oversatt betydde vel noe av gårsdagens innlegg at jeg synes det er tøft på frilansfronten, det er mange om beinet og en tøff bransje. Men noe jeg kanskje også burde nevnt er at jeg har vært alene hjemme hele uka, og da kan man jo også bli litt rar. Hehehe. I alle fall jeg. 

Så nå er kjæresten tilbake, jeg står og rører i en fiskesuppe som snart er klar, kattene er søte og vi skal se en film. Så jeg klarte å våkne med en litt annen innstilling i dag, og det er deilig. Nå skal jeg bruke helgen til litt jobb, men aller mest kos. Og så bli klar for en ny uke hvor jeg jobber hardt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favorittlunsjen, knekkebrød med guacamole ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God helg til deg! Hva skal du i kveld? 

– SILJE ♥