Jeg har jobbet som journalist i 4 og et halvt år nå. Det er rart å tenke på! Sakene mine har blant annet vært på trykk i Stella, ShapeUp, Foreldre&Barn, Kamille, Allers og Topp. Nå jobber jeg frilans, noe jeg bestemte meg for å bli selv om jeg hadde mulighet til fast jobb som journalist. Det er fordi jeg ønsker i større grad å bestemme sakene jeg skriver, hvilke historier jeg vil fortelle. 

Og nå søker jeg nye historier jeg kan skrive, kanskje fra nettopp deg? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitter du på en personlig historie du vil dele? Har du opplevd noe vondt, godt eller spesielt? Har du kastet deg ut i noe som gikk bra – eller som ikke gjorde det? Har du stått opp for noe(n)? Tatt en skjønnhetsbehandling som ikke ga resultatet du håpet? Har du kommet deg ut av et giftig forhold, eller lever du med en sykdom?

Jeg ser alltid etter nye historier og mennesker som vil dele dem. I tillegg til selve skrivegleden ser jeg på det som viktig å dele andres historier for åpenhet og forståelse. Så send meg gjeeerne en mail dersom du har noe på hjertet. Så tar vi det derfra ♥ Mailen min er: siljereistad@live.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper jeg hører fra deg!

– SILJE ♥