Helt siden høsten startet, har jeg kjent på at jeg ønsker noen endringer her på bloggen. Høst er jo liksom en «ny start» for mange, og det er en fin tid å prøve noe nytt. Til nå har jeg skrevet blogginnlegg hver dag, som regel rundt ettermiddagen. Det er da jeg har best trafikk på bloggen, og det har vært naturlig å legge ut innleggene da. 

Jeg føler jeg må ha mye stoff når jeg bare legger ut et innlegg, mange bilder og mye tekst. (Eller så er det bare at jeg ikke klarer å skrive kort) Men nå tenker jeg å prøve noe nytt! Kortere innlegg, litt tydeligere vinkling på innleggene og færre bilder. Slik at jeg heller har to innlegg om dagen, enn et langt, for eksempel morgen og kveld. Det kan godt hende jeg «bare» blogger en gang om dagen likevel, men innlegget vil være kortere og dermed enklere å scrolle gjennom.

Vi prøver i alle fall, så håper jeg det faller i smak! Så blir jeg alltid glad for tilbakemeldinger fra dere, eller ønsker om hva jeg skal skrive om. Det går helt fint om du er anonym når du legger igjen tips til innlegg 🙂 

Hva liker du selv best når du leser blogger? Lange eller korte innlegg? 

♥ Silje