Jeg merker mer og mer hvor mye starten på dagen har å si for meg. Når jeg står opp, hvilke tanker jeg våkner med, og hva jeg gjør. I dag sov vi litt for lenge her (Lot Max være overnattingsgjest, og jeg måtte finne alternative måter å sove på..) Men jeg har prøvd å gi dagen en bra start likevel, ved å trakte kaffe og ha lekestund med pusene. Her er noen andre tips fra meg til en bra start på dagen!
 

1. Stå opp tidlig! Det kan virkelig gjøre forskjell på hele dagen. 

2. Utfordring: Ikke sjekk mobilen før klokka er 12. Det er godt med en pause fra Facebook, nyheter og venners baby-bilder (eller katte-bilder). 

3. Få en hobby. Hva likte du å gjøre før, som du ikke tar deg tid til lenger? Sett av en halvtime på morgenen til å male, tegne, skrive, høre på musikk – hva som helst.

4. Scrapbooking! Har du tenkt at du snart må printe ut bilder og ha de fysisk i et album? Gå på Fotoknudsen.no i dag (de har 40 % på alt en uke til) og bestill masse bilder og et album. Så kan du pusle med dette på morgenen fremover!
 

5. Lag en stor kopp med varm drikke of your choice. 

6. Lag en liste med mål for den neste måneden, eller 10 ting du drømmer om å oppnå i løpet av et års tid. Motiverende og gøy!

7. Har du dyr? Sett av litt tid til å virkelig være til stede, og kose, leke eller gå tur. 


 

8. Gjøre noe du har utsatt. Blæææ, tenker du kanskje. Men bare gjør det, få det vekk fra samvittigheten! Det kan være å rydde i skapet, levere klær til Fretex, vaske kjøleskapet eller sette på en vask.

9. Lag handleliste for uken, og middagsplan for hver dag. Det hjelper for å unngå fristelser når du er på butikken 🙂

10. Les to sider av en bok. Selv synes jeg det er vanskelig å lese hjemme enn hvis jeg er på ferie, men hvis jeg bare starter med 2 sider, så får jeg plutselig lyst til å lese mer. 

Og selvfølgelig: morgentur, hvis du rekker!

Hvordan får du en fin start på dagen? 

♥ Silje