Sykdommen har hørt litt på meg, for i dag følte jeg meg en del bedre. Endelig! Nå har jeg troa på at jeg er trippelt så bra imorgen, da skal jeg sette pris på at jeg er frisk igjen! Er jo så typisk at man er såå takknemlig i en uke, og så tar man det for gitt igjen.. Jaja. Jeg ville bare skrive litt om november som plutselig er her imorgen, og sjekke hva jeg drev med på denne tiden i fjor!


NOVEMBER 2015
– Jeg gjorde mitt siste magasin for Lofotposten, som var en del av et fast oppdrag jeg hadde fire ganger i året. Jeg savner å ta bilder og skrive alle reportasjene, det var jeg ganske stolt av. Møtte så mange bra folk!

– Jeg lagde et innsamlingsprosjekt for Røde Kors, og samlet inn nesten 12 000 til familier i Syria. Var en tur på den lokale NRK P1-sendinga i Vestfold, og i et intervju i Tønsbergs Blad.

– Var tydeligvis litt mer i bevegelse (refererer til bildet over hvor jeg ser ut som jeg trener??) 

– Var på en hytte/skrive-tur 

– Studerte «Featurejournalistikk» på nett via Høgskolen i Oslo og Akershus, og leverte alle oppgavene! (Jubel-bildet under her)

– Var skikkelig blogg-nerd. Husker jeg satte av mye tid til bloggen, planla innlegg og hadde konkurranse for Med24! 

– Og.. Jeg var jo brunette!

Hvis du vil se hva jeg skrev om i november i fjor, kan du sjekke alle innleggene her!

Er du klar for november?

– SILJE ♥