FOTOJOBB I GÅR

Hei, og god onsdag til deg! Jeg måtte nedprioritere bloggen litt i går, for jeg hadde bryllupsfotografering for to skikkelig bra folk! De var så fine, og jeg gleder meg til å redigere bilder i dagene fremover. Når det er snakk om bryllup er det ekstra viktig at de blir fornøyd, tenker jeg. Men de var så fine på bildene, og det var helt nydelig med alt høstløvet rundt, så jeg tror ikke det blir noe problem ♥ 

I dag skal jeg redigere bilder, og jobbe med neste studieoppgave. I tillegg har jeg noen artikler og litt annet kontorjobb som må gjøres. Tenk at det er meldt snø denne uka på Østlandet? Veldig spent på når den kommer! 

– SILJE ♥

6 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s