Jeg tror det var i overgangen mellom oktober og november, etter Halloween og med hånda i bunnen av den tredje godteriskåla, at jeg så lyset. Lyset fra den livsstilen alle snakker så varmt om, hvor man trener, spiser sunt og føler seg bra. Som selvutnevnt matmoms delux er det vanskelig å komme seg dit. Det er så mye godt som er usunt, og det finnes ganske mange ting som er mer komfortabelt enn å trene. Derfor unngår man det. 

Men, jeg er lei av å finne på unnskyldninger, spise meg overdrevent mett og angre etterpå. Jeg kommer nok aldri til å bli en treningsnarkoman eller en som spiser brokkoli som snacks. Men jeg vil veldig gjerne være en matmoms som OGSÅ holder seg i aktivitet. En sunn matmoms rett og slett, det er mitt mål. Så nå har jeg akkurat kommet hjem fra joggetur (er fortsatt sjokkert når jeg skriver dette). Det var vondt, det var et h******, men jeg er i alle fall i gang. Peace out fra en som blogger fra gulvet, og holder på å dø. (Ja, jeg overdriver.. litt)
 

Liker du å jogge? 

– SILJE ♥