HELG ♥ Jeg har vært litt flink student de siste dagene, om jeg får lov å si det selv, haha. Er ikke ofte jeg skryter av det, for jeg er en mester på å gjøre skolearbeid i siste liten. Men jeg har liksom fått dreisen på å være nettstudent igjen, koser meg med å lese pensum (what) og å se på forelesninger fra stua. Men når jeg er flink student så er jeg ikke så flink på bloggen, så jeg skal skjerpe meg litt til uka, altså! Tar meg halvveis helg nå – skal slappe av i kveld, men må studere og jobbe lørdag og søndag.

Ville bare kikke innom og dele disse bildene av minstemann Sander, som har blitt så glad i kurvene på badet. Nå som jeg har skrudd opp varmen på badegulvet, er det her alle tre pusene henger mesteparten av dagen. Jeg flytter kontoret inn dit ganske ofte også, så da er vi der alle fire. Litt koselig da, selv om jeg må få ryddet opp der snart, hehehe…
 

Hva skal du i helgen?

– SILJE