HALVVEIS HELG


 

HELG ♥ Jeg har vært litt flink student de siste dagene, om jeg får lov å si det selv, haha. Er ikke ofte jeg skryter av det, for jeg er en mester på å gjøre skolearbeid i siste liten. Men jeg har liksom fått dreisen på å være nettstudent igjen, koser meg med å lese pensum (what) og å se på forelesninger fra stua. Men når jeg er flink student så er jeg ikke så flink på bloggen, så jeg skal skjerpe meg litt til uka, altså! Tar meg halvveis helg nå – skal slappe av i kveld, men må studere og jobbe lørdag og søndag.

Ville bare kikke innom og dele disse bildene av minstemann Sander, som har blitt så glad i kurvene på badet. Nå som jeg har skrudd opp varmen på badegulvet, er det her alle tre pusene henger mesteparten av dagen. Jeg flytter kontoret inn dit ganske ofte også, så da er vi der alle fire. Litt koselig da, selv om jeg må få ryddet opp der snart, hehehe…
 

Hva skal du i helgen?

– SILJE 

 

                    

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s