OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg pleier å bruke søndager til et lite møte med meg selv. Legge planer for uka, sjekke økonomien, at jeg har kontroll på gjøremål, studier, jobb og blogg. I dag tenkte jeg å ta en titt på hele måneden, og jeg ser allerede at november blir hektisk. Som nettstudent har jeg hjemmeeksamen i 2 uker (æææ) i desember, så nå gjelder det å jobbe på! Planen for november er:
 

– Lever alle oppgaver i fagene jeg tar (Må det for å kunne ta eksamen)
– Ta en tur på hytta for å fokusere fullt på studier
– Levere to artikler
– Prøve å selge inn et par artikler til magasiner
– Lage julekort! 
– Levere neste utkast av et filmmanus til skrivegruppa (Er med i en manusgruppe på et filmsenter)
– Ta en tur på kino og se «Fantastic Beasts and Where to Find Them»
– Dra på julebord
– Tur til Frankrike med Marius i slutten av november!

Det er deilig å ha turen å se frem til, for da har jeg noe å jobbe for. Tenk så deilig å ha levert alle oppgavene, og sette meg på flyet til Paris med god samvittighet. Det må jeg bare klare. Hva er dine mål for november?

– SILJE ♥