OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag til deg!
Jeg startet dagen med å hive frem alt av vinterklær og varme klær fra klesboden, for nå har det søren meg blitt kaldt. De varme klærne må frem, og de tynne jakkene må laaangt tilbake i skapet. Når de henger fremme, bruker jeg de jo fortsatt. Og jeg angrer alltid når kulden biter tak. Brrrr.

I tillegg skal vi på hyttetur i dag, og da må varme klær bli med. Første tur med alle tre kattene! Jeg synes det er så fint å ha med kattene på tur innimellom, i og med at de er innekatter. Nye, spennende lukter og litt nye utfordringer. Max og Sander pleier å trives på tur, så blir spennende å se hva Charlie synes. Tror han vil like hytta jeg 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
o

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

o
Både jeg og
kjæresten har mye på jobbplanen om dagen, og da er det litt godt å reise vekk og bare fokusere på det. Ikke trådløst internett, ikke Netflix og husarbeid som henger over. Nå skal det pakkes ferdig, og så kjører vi på tur! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal du denne tirsdagen?

– SILJE ♥