OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det er farsdag denne søndagen, lagde jeg noen muffins til pappa og morfar tidligere i dag. Skulle gjerne gitt noen til farfar og, men hørte rykter om at mamma var innom med noen godsaker 🙂 Ellers i dag har jeg levert en ny oppgave og fått to nye oppgaver godkjent, det er alltid et kick og gjør meg så motivert til å jobbe videre. Var greit å ha restene av disse muffinsene i kveld når jeg har sittet med oppgavene, de ser vel ganske fristende ut? (Alt er fra pose, så jeg hinter ikke til skryt, det går liksom ikke når det er laget av Toro-pose..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må også dele en nyhet som jeg er så glad for! Snart starter jeg et nytt samarbeid på bloggen, som jeg har tatt initiativ til selv. Det er noe som jeg selv synes er utrolig bra, og jeg har ventet i spenning på om avtalen skulle gå i boks. Tenk at den gjorde det! ♥ Hvis alt går etter planen, kan jeg fortelle mer til søndag. Skal på et møte til uka for å planlegge innleggene fremover, gleder meg! Et lite hint er at kattene nok er veldig glad for dette samarbeidet..

God kveld til deg! Vi snakkes imorgen 🙂 

– SILJE ♥