OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Let’s get nerdy! Jeg elsker å snakke om studier, karriere og fremtidsdrømmer. Enten man vil bli lege, kokk eller daglig leder i butikk. Det er såå inspirerende og gøy med kunnskap og andres drømmer. (Følte at jeg bare BLE til den emojien med briller nå..) 🤓 

Uansett – jeg skriver jo ofte om studier på bloggen, men ikke så ofte om hva jeg studerer. Så det tenkte jeg å gjøre nå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA HAR JEG STUDERT OG FULLFØRT?
– Skrivelyst (et tidligere skrivekurs hos NKS Nettstudier, som nå heter Høyskolen Kristiania Nettstudier)
– Featurejournalistikk (30 studiepoeng)

HVA STUDERER JEG NÅ?
– Kulturjournalistikk (30 studiepoeng)
– Journalistikk årsstudium, fordelt i fire kurs: (120 studiepoeng)
1) Grunnleggende nyhetsjournalistikk
2) De journalistiske arbeidsmetodene
3) Journalist i ulike medier
4) Journalistiske stoffområder
.
Jeg har eksamen i tre av disse denne jula, og de to siste til våren. Hvis jeg fortsatt er gira på å studere etter disse, har jeg lyst til å begynne på nettstudier i markedsføring og PR. For hvis jeg gjør det halvannet år, blir alle disse studiene jeg har nevnt her til en bachelor! Det hadde vært så gøy å ha, så vi får bare se. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mer om mine erfaringer med nettstudier kan du lese HER. (Kanskje litt utdatert men)

Studerer du, eller har du planer om det? 

– SILJE ♥                              
  
                  

#nettstudent #studier #skole #utdanning #journalistikk