Det tre siste dagene har gått i ett. To dager i Oslo med mye spennende på planen, blant annet et møte om det nye samarbeidet jeg skal ha på bloggen. Gleder meg til å fortelle om det imorgen, følg gjerne med ♥ I går ble jeg og kjæresten med mamma og pappa til Sverige, for å handle inn en del fremover. Er så deilig og ha masse mat i skapene, så hverdagen blir litt enklere. Men, dere… Den båtturen over til Sverige. Herregud.

Jeg tror aldri jeg har vært på en ferje som gynga så voldsomt? Været ble så ustabilt og bølgene enorme (i mine øyne). Jeg kan bli litt sjøsyk dersom dette skjer, og var bare ikke forberedt i det hele tatt. Jeg ble så dårlig, kaldsvettet og kjente at NÅ kommer alt jeg har spist til frokost opp igjen. (Sorry detaljene..) Men dere,  det var ikke bare meg! Flere folk satt rundt på bordene og var dårlige og uffa seg.. Da klokka var 9 var det så ille at jeg måtte spørre mamma når vi var fremme. «Klokka 11….» sa mamma. HUFF. Da det holdt på å gå skikkelig gærent midt i restauranten (herregud, tusen takk universet for at det gikk bra..) løp Marius for å hente en pose. Og heldigvis slapp jeg å bruke den, men jeg måtte le litt av det som står. Noe sånt som «Vennligst still posen på gulvet etter bruk». Seriøst?? Men da vi skulle gå til bilen, var det faktisk flere poser bortover gulvet, og en mannedo hvor en uheldig fyr ikke hadde klart å holde seg til han kom på innsiden..  

Likevel – da vi gikk til bilen, måtte jeg raske med meg et wienerbrød fra restauranten. Altså, er det mulig. Med en sjøsykpose i den ene hånda, sjanglende, kvalm og dårlig, måtte jeg absolutt grabbe tak i et wienerbrød?! Jeg gir opp meg selv. Matvrak til tusen, ass..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Håper du har en litt bedre dag enn min gårsdag! Flere enn meg som kan bli sjøsyke? (For et tema på bloggen i dag..)

Vi snakkes imorgen, til et litt hyggeligere fokus! 

– SILJE ♥