Jeg er så glad for det nye samarbeidet her på bloggen, som er med… Royal Canin! For en stund siden tok jeg nemlig kontakt fordi jeg har ønsket å samarbeide med dem lenge. Det er det fôret kattene har vært mest glad i, og jeg ønsker å lære mer om dem. Jeg synes det er fint at dere vet at det er jeg som tok kontakt med dem, nettopp fordi jeg har vært så fornøyd med produktene deres.

Torsdag var jeg i et møte hos Royal Canin i Oslo, fy søren så hyggelig. Jeg tenkte at jeg kanskje ville få et møte på fem minutter i farten, men neida. Møtet varte i et par timer, i tillegg til at jeg fikk hilste på alle som jobber i Royal Canin, og vist rundt i kontorlokalet. Se bildene jeg tok under her!

Hos Royal Canin er det ikke bare lov å ha med dyr på jobb, det blir sett på som positivt. Hundene har hver sin åpne plass, og når man savner vofsen sin ekstra mye, er det bare å ta med Macen og sette seg sammen her. Koselig eller? 😛

Så hva vil det bety på bloggen? Det vil dukke opp innlegg i samarbeid med Royal Canin fremover, og jeg gleder meg så! Det vil bli konkurranser og info om produktene, for det er faktisk ganske spennende hvordan de kommer frem til dem, basert på testing og grundig kvalitetssjekk. Men i tillegg vil dette åpne for litt mer videoer her på bloggen! Jeg kommer til å lage noen morsomme videosnutter med kattene, med forskjellige temaer. Så jeg tror og håper at dette blir underholdende for dere. Følg med fremover ♥

 – SILJE 😊

Følg meg gjerne på sosiale medier: