OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, fine folk! Så gøy med responsen på det nye samarbeidet med Royal Canin, gleder meg til å dele innleggene jeg har planlagt med dere. ♥

Det har vært en litt tung mandag med grått vær, og da er det fint å ha noe å se frem til. I helgen reiser vi nemlig til Frankrike, først noen dager på filmfestival og så et par dager i Paris. Det er første gang jeg er i Paris (utenom flyplassen), og jeg er veldig spent. Har du noen tips, fyr gjerne løs i kommentarfeltet!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og ellers – er det bare jeg som ble helt varm i hjertet av å se Selena Gomez tilbake under American Music Awards? (Se oppsummering fra 730.no) Jeg og Maria skulle på konserten hennes i Oslo, og jeg ble så lei meg da hun måtte avlyse. Selvfølgelig fordi jeg hadde gledet meg til konserten, men også fordi jeg liker Selena så godt, liker ikke når hun har det vondt! Hun virker så god tvers igjennom, så jeg håper hun har det bedre etter en liten pause fra rampelyset. 

Nå skal jeg til byen en tur, hva skjer hos deg i kveld? 

– SILJE ♥
 

Følg meg gjerne på sosiale medier: