OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

God morgen! Jeg blogger fra barndomsrommet mitt i dag, mamma hadde bursdag i går – så da ble det Snekker Andersen på kino og overnatting her. Tenkte jeg skulle titte innom senere i dag med bilder fra mitt gamle rom, er rart hvor mange minner som sitter i disse veggene. 

Og – jeg ville bare ønske dere en fin dag med noen bilder av kattenes søteste stunder. I følge forskning skal det å se på katter faktisk være bra for oss! (Bevis fra denne linkenSå da er det ingen grunn til å ikke kikke innom bloggen min i alle fall, hehehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

– SILJE

+ Bonusvideo av Max som elsker snø!

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: