10 GANGER KATTENE VAR EKSTRA SØTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

God morgen! Jeg blogger fra barndomsrommet mitt i dag, mamma hadde bursdag i går – så da ble det Snekker Andersen på kino og overnatting her. Tenkte jeg skulle titte innom senere i dag med bilder fra mitt gamle rom, er rart hvor mange minner som sitter i disse veggene. 

Og – jeg ville bare ønske dere en fin dag med noen bilder av kattenes søteste stunder. I følge forskning skal det å se på katter faktisk være bra for oss! (Bevis fra denne linkenSå da er det ingen grunn til å ikke kikke innom bloggen min i alle fall, hehehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

– SILJE

+ Bonusvideo av Max som elsker snø!

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

6 comments

  1. Er helt BOMBESIKKER på at å se på katter er bra for oss! Dagen min ble så mye bedre bare av å se på bloggen din nå, så mye bedre enn hvite kontorvegger! Utrolig nydelige katter, likte veldig godt fargen på den brune. ❤
    God onsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s