Det kan hende at mine kjære familiemedlemmer fnyser litt når de ser denne overskriften. Det er helt  lov, siden jeg har nemlig ikke bare hatt ett rom i barndommen.. Rastløs har jeg vært hele livet, og jeg startet med et rom da jeg var 5 år, med gule vegger og en rød seng. Så «flyttet» jeg meg like så godt gjennom hele huset, haha. På et punkt fikk jeg også overtalt mamma og pappa til å få deres soverom….

Bonusen er at hver gang jeg flyttet, så ble rommene pusset opp! Sånn sett mener jeg selv at jeg har gjort alle en stor tjeneste. Fem rom har jeg hatt totalt. Ja, hvis man ikke teller med den lille perioden jeg flyttet inn på badet nede sammen med hunden vår. (Det er på sånn 2 kvadratmeter..) Husker at jeg latet som vi skulle drikke te, hentet en kopp på kjøkkenet og helte varmt vann fra springen på badet opp i koppen. Det var te, liksom. Æsj 😛 


Powerpuffjentene for alltid ♥​


Må legge inn litt snikskryt av middagen i går, som pappa lagde til jeg og mamma kom hjem fra kino. Så godt og lekkert, smakte som på restaurant 🙂 Flinke paps!

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: