KVELDEN FØR AVREISE

God helg! Noen ganger skulle jeg ønske jeg bare hadde bloggen å drive med. Jeg blir helt rar når jeg ikke får blogget hver dag, vil jo levere en bra blogg til dere som klikker dere inn her. Men i går og i dag har jeg ikke fått det til å gå opp, med jobb, studier, puser, pakking og rydding før tur. 

Forhåpentligvis blir det mer tid i Frankrike! Der er planen å blogge minst en gang hver dag, så håper dere vil følge med. Vi reiser imorgen tidlig og sover i Oslo for natten, så jeg har litt pusemamma-sorg akkurat nå. Savner puselusene! Vi snakkes nok imorgen fra flyplassen, håper dere har en fin kveld :-*

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

6 comments

  1. Masse god tur, heldige du! Skjønner godt du savner de fine pusene ❤ blir som egne barn!
    Jeg har en GIVEAWAY på bloggen, der du kan vinne fine produkter. Bli med hvis du vil 🙂 God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s