@ PARIS

Vi sitter på flyplassen i Frankrike og venter på toget videre til Poitiers, hvor vi skal på filmfestival. I stad hadde vi satt oss til rette etter flyturen, og jeg skulle en tur på do. Og her kommer vi til min lille livsfilosofi. Ikke gjør ting mer komplisert enn de er, spesielt om det i utgangspunktet er veldig enkelt! Hehehe. Jeg går på do med toalettmappa mi, fordi jeg ser ut som et vandrende kråkereir og har lyst til å ta på linser. Ved doene sitter en dame som tar rundt 1 euro for at man skal få gå inn til doen. Noe som i seg selv irriterer meg. Betale for å gå på do liksom. 

Jeg har ikke tatt ut kontanter og tar frem kortet. Nei, det går ikke ikke, får jeg beskjed om. Så da kan jeg ikke gå inn? spør jeg. Hun rister på hodet, og sender meg ut igjen. Hvis jeg må ha kontanter for å gå på do så er det sikkert en minibank i nærheten, tenker jeg. Jeg finkjemmer området, sjekker kriker og kroker. Ingen minibank. Går for å spørre i informasjonskranken, de forteller meg at den er i fjerde etasje. Jeg tar trappene i noe som føles som en evighet, kommer på toppen og må spørre igjen hvor minibanken er. Og så, etter å ha vandret rundt som en dust i fjerde etasje, ser jeg at DER – i en krok, der er den.

Nå har jeg fått på linsene og alt er bra altså. Og dette er jo bare småtteri, men noen ganger er det sånne små ting som liksom bare skal funke som irriterer mest, hvis dere skjønner hva jeg mener? Som når Internettet ikke fungerer, når Netflix henger seg opp eller når du har skrevet på en oppgave eller blogginnlegg og alt forsvinner. Nei, nå skal vi spise litt mat her, blide og fornøyde! 😛 😛 

– SILJE 
 

Følg meg gjerne på sosiale medier: