I samarbeid med Royal Canin 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, tenk at det er første søndag i advent! Jeg har lenge tenk på å vise hvordan en typisk morgenstund med de 3 kattene våre er, så du kan se en liten videosnutt av det under her. 😊

Viser litt hvordan det er å våkne med 3 pusekatter og hvilket fôr de spiser fra Royal Canin. Jeg har brukt Indoor helt siden vi bare hadde Max, har også prøvd noen andre fôr i perioder, for eksempel når dyrebutikken er stengt og man kjøper fra den nærmeste butikken. Jeg har alltid gått tilbake til dette fôret, og kjøper enten via Petworld på nett, eller dyrebutikken på torget. Merker at kattene er mer glad i dette fôret enn andre (de blir mer ivrige når det er mat, og spiser bedre) og merker det sykt godt på pelsen. At pelsen er fin og myk er ikke bare viktig fordi det er godt å kose på den, men sier mye om god helse hos katten. Og det er jeg jo selvfølgelig opptatt av med mine tre. Håper dere liker den lille videoen vår! ♥
 


Om du vil, kan du lese mer om Indoor-fôret og hvordan det er utviklet spesielt for innekatter HER. 

Har dere dyr? 

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: