WHEN IN PARIS …


 

Jeg pleier så og si aldri å ha engelske titler, (prøver å holde meg til det norske språket vet dere, journalist-skade) men akkurat nå måtte jeg bare. Fordi jeg føler denne overskriften pleier å følges opp med et blogginnlegg med bilder av makroner, Eiffeltårnet, crossainter og seightseeing. Vi er på rommet vi, haha. Jeg jobber med studiene mine og Marius skriver på et manus. Mens vakre Paris er utenfor. Føler det kanskje er litt typisk oss, vi har alltid et eller annet vi må jobbe med. Men jeg trengte å sende av gårde en oppgave i kveld, og vi er begge ganske slitne fra festivalen. Så egentlig er dette helt perfekt. 

Vi har jo vært på tur en uke i dag, og da tenker jeg det er lov å ta en dag på hotellrommet. I stad var vi ute en tur (faktisk) for å hamstre mat og drikke. Og vi har satt av hele morgendagen til å være turister, så da tenker jeg det blir greit. Nå skal jeg prøve å skrive ferdig en ny oppgave, også blir det litt sushi i senga med kjæresten, og sikkert noe på Netflix. Så er vi opplagte og klare for morgendagen. Koser oss masse ♥ (men savner de derre tre pusene veeldig)

– SILJE 
 

                  

4 kommentarer om “WHEN IN PARIS …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s