Et nytt år er rett rundt hjørnet, og denne bloggen vil fortsette også i 2017. Jeg har lagt noen planer for innlegg, men vil gjerne vite hva dere liker å lese om. Så nå har jeg googla og fant en avstemningspoll (er det riktig navn?) hvor man kan stemme – helt anonymt!

Jeg setter utrolig stor pris på at du stemmer på hva du vil ha mer på bloggen, uansett om du leser her hver dag, en gang i uka, en gang i måneden – eller sjeldnere. Det er jo min blogg og jeg skriver så klart om hva som opptar meg, men jeg vil også ta hensyn til hva som er spennende å lese / se videoer om. Du kan stemme på flere av gangen, eller velge Other og skrive noe spesifikt du ønsker å lese om!

♥ ♥

 

#qp_main915928 .qp_btna:hover input {background:#00355F!important} #qp_all915928 {max-width:815px; margin:0 auto;}

Hva vil du lese mer om på «Pusemamma»-bloggen?
Hverdagsliv
Kattene
Tips og råd
Karriere / Jobb
Studier
Skuespill og film
Vlogging (video fra min dag)
Reise
Mat og oppskrifter
Samfunn og meninger
Mote og skjønnhet
Other
Please Specify:
 
 
 
 
 
 

//scripts.poll-maker.com/3012/scpolls.js

Tusen takk til deg som stemmer! ♥

– SILJE

Sosiale medier: