VIDEO: Pakke julegaver med katt?

I samarbeid med Royal Canin 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag ♥ I dag har jeg laget en video hvor jeg pakker inn julegaven til pusene, og så skjer det som alltid skjer hver jul.. Max elsker nemlig julegavepapir, jeg tror han kunne lekt med det hver eneste dag. Det er jo bare SÅ spennende 😛  Han elsker også og åpne julegaver, så jeg må nesten få tak i noen flere gaver, så han får det ekstra gøy denne jula, haha🎄  

Men det er én ting som funker hver gang jeg pakker inn julegaver, hvis jeg skal få fred.. Og nå som jeg har et samarbeid med Royal Canin, passet det perfekt å vise det lille trikset mitt! 


Husk å se i god kvalitet! ⚙ 🎬 

Likte du videoen? 

– SILJE ♥

12 comments

  1. Å noe så artig! Jeg gikk inn på innlegget fordi reklamen virket så utrolig søt, og så oppdaget jeg at det er jo du som eier bloggen Silje! Det er mange år siden jeg for første gang fulgte deg og Marius sine kortfilmer på Youtube, så det var veldig gøy å se hvordan det har gått med dere! Ha en riktig god jul og lykke til på eksamene.
    Vennlig hilsen Ester 🙂

    1. Ester: Åå, så utrolig hyggelig kommentar Ester! ❤ Veldig gøy å høre at du fulgte Marius på YouTube, det må jeg fortelle :p Tusen takk! Håper du har en fantastisk jul – veldig hyggelig at du kikket innom 😀

    1. Ida: Tusen takk! ❤ Når vi reiser på filmfestival så får ofte kjæresten min det dekket fordi det ses på som jobb. Og da pleier han å legge ut eller betale litt for meg, så jeg får råd til å være med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s