OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

I dag har jeg vært ute på farten for å handle mat og C-vitamin til marsvina mine, og gjort et intervju til eksamensoppgaven. På vei dit slo iPhonen min seg av (selv om den hadde 10 % ? ) så jeg måtte bare tippe hvor jeg skulle gå og hva klokka var. Heldigvis var jeg tidlig ute, så det gikk fint! Men herlighet så rar man blir uten telefonen, ingen GPS, ingen klokke, ingen mulighet til å ringe. Det er rart hvor avhengig man er av den lille dingsen.

Da jeg kom hjem i stad, ble jeg bare så akutt sliten, med hodepine. To do-lista er full, men jeg måtte bare skyve dagens gjøremål over til imorgen. Oppi eksamener, deadlines til artikler og 5 dyr som skal ha en del oppmerksomhet, så har jeg helt glemt å slappe av, bare ligge i sofaen og hvile. Så det skal jeg prøve på i kveld, sammen med Max som har lagt sin elsk på en Ramlösa-pappeske..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Hva gjør dere i kveld? 

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: