HVOR LENGE FÅR TREET STÅ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. søndag i advent allerede, hva skjeer ♥ Jeg leverte eksamen på torsdag, og etter det trengte jeg en liten pause fra blogg og sosiale medier tror jeg. Har brukt de siste dagene på å hente frem litt ny energi, og nå føler jeg meg som meg selv igjen! Veldig klar for mandag og ny uke imorgen, med daglige blogginnlegg, jobbing med artikler og en tur til Oslo! Det blir bra 👏

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte egentlig å ikke pynte til jul i år (what), siden det ikke er snø (har ikke så julestemning) og det har vært så travelt. Men i stad følte jeg for å lage litt julestemning, og fant frem juletre og julepynt. Nå er jeg bare veldig spent på hvor lenge juletreet får lov å stå i stua, med 3 katter i hus. Max har vært veldig nysgjerrig, og jeg ser for meg at det kan ramle i gulvet et par ganger i løpet av denne jula.. Jaja, sånn er nå livet med katt 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil du vinne 500 kr i gavekort fra Royal Canin? Bli med i giveawayen HER 🎁  Snakkes imorgen!

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                  

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s