Nå er jeg på plass i Oslo med fine Helene og Rebecca! Vi er på en liten bursdagstur siden de begge to har bursdag denne uka. Nå har vi nettopp vært på pressevisning til filmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» som kommer på kino 1.juledag. Og den var såå fin!

Utrolig imponerende med stop motion-teknikken, og herlig å se igjen figurene og sangene man kjenner fra man var liten. Jeg så nettopp at den fikk terningkast 6 i Dagbladet, fortjent! Se anmeldelsen HER om du vil. Det er jo en barnefilm, men uansett koste vi oss veldig – jeg fikk både gåsehud, tårer i øynene og lo flere ganger. (Ler fortsatt av enkelte scener når jeg tenker på dem)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I høst skrev jeg en artikkel i Monitor da jeg besøkte filmsettet i Bærum, du kan lese saken min HER! Det var så gøy å se hvordan alt blir til, og hvor sykt lang tid det tar å lage bare et par sekunder. Når man er sykt fan av miniatyr-ting i tillegg, var det jo ganske spesielt. Ble stående leeenge og kikke på alle de små kakene og kaffe-koppene. Noen av bildene fra settet under:

Senere i dag skal vi sjekke inn på Thon Hotel Terminus, og så er det julekonsert i kveld! Blir en bra dag ♥ Skal du se filmen? Den anbefales!

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: