Sponset opphold

Fra tirsdag til onsdag var jeg i Oslo med Rebecca og Helene, en liten bursdagsfeiring for disse to desember-barna♥ En skikkelig jentetur med kino først (pressevisningen som jeg skrev om) før vi sjekket inn på mitt favoritthotell Thon Hotel Terminus. 

Jeg hadde så lyst til å dra dit fordi jeg har vært der med Marius tidligere, og synes det har blitt så fint etter at de pusset opp nå nylig! Anbefaler å prøve det ut om dere skal på Oslotur, det ligger helt sentralt og i gåavstand fra både Oslo S og bussterminalen – rett ved Oslo City. Hotellet har nydelige rom, gratis kaffe i loungen døgnet rundt, stor matsal og inkludert i prisen får du både frokost og kveldsmat. 

Gjett om vi koste oss på det fine rommet vårt, hvor vi drakk et glass vin etter litt juleshopping – før vi dro på julekonserten «Julenatt» med blant annet Gaute Områsen og Christian Ingebrigtsen. Sååå fin dag! 

Flere som er fan av hotellfrokost? Elsker det store utvalget, vil egentlig bare sitte der og spise i timesvis, men det rakk vi ikke på onsdag. Fikk uansett en veldig fin start på dagen med smoothie, yoghurt og rundstykker med pålegg. Mmmm ♥

Frukt oppskjært i biter – heelt uten å løfte en finger selv, hihi 😍


 
Blir alltid inspirert til å gjøre litt mer «innsats» med frokosten når jeg er på hotell, jeg må i alle fall få laget litt müsli snart – da kan jeg jo lage med akkurat hva jeg vil selv. 🍽

Har du vært på Thon Hotel Terminus? Du kan lese mer om rommene og se flere bilder her ♥​  Studenttips: På alle Thon Hotell i Norge og Sverige får man 30 % studentrabatt 🙂 

– SILJE ♥